Όταν τα λαμπάκια προηγούνται της καθημερινότητας.

Συνεχίζοντας σε εορταστικό κλίμα θα σας υπενθυμίσουμε ένα ακόμη μάθημα χρηστής διοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και πιο συγκεκριμένα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
 
Πέρυσι τέτοιο καιρό το Λιμενικό Ταμείο είχε δώσει με απευθείας ανάθεση 4998,72€ + 2234,3€ = 7.233€ για εορταστικό διάκοσμο.

Όπως πολλά σημεία στην πόλη έτσι και το λιμάνι Μεσολογγίου είχε σοβαρό πρόβλημα φωτισμού και πολλοί ήταν αυτοί που το έθιγαν.
 
Η αλλαγή προβολέων του Λιμανιού αποφασίστηκε την 3η Αυγούστου 2016. Περίπου 9 μήνες αργότερα (από τον εορταστικό διάκοσμο) το λιμάνι απέκτησε τον φωτισμό που έπρεπε.
Ο προϋπολογισμός της αλλαγής προβολέων ήταν: 4.984,80 €.
 
Όπως βλέπετε και οι ίδιοι λεφτά υπήρχαν. Αλλά προτεραιότητα της χρηστής διοίκησης αποτελούσαν και αποτελούν οι φάτνες, τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, το αυτοκίνητο του δημάρχου, η υποψηφιότητα πολιτιστικής πρωτεύουσας κτλ!
 
Μόλις τα λεφτά δεν αρκούν για να καλύψεις τις ανάγκες σου είσαι υποχρεωμένος να τις ταξινομήσεις. Να θέσεις προτεραιότητες.
Η δική μας άποψη είναι πως προτεραιότητα του δήμου πρέπει να είναι ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών όλο το χρόνο και όχι για μερικές μέρες.
 
Αποφάσεις: 1) 2) 3)
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s