Ακόμη 64.642€ για χλοοτάπητες γηπέδων!!

Το  Πνευματικό Κέντρο προκύρηξε διαγωνισμό προϋπολογισμού 64.642,94 ευρώ, για να συντηρήσει τους χλοοτάπητες των γηπέδων  Μεσολογγίου,Αιτωλικού,Νεοχωρίου και Ευηνοχωρίου σύμφωνα με την απόφαση: «Έγκριση διάθεσης πίστωσης και έγκριση όρων για το συνοπτικό διαγωνισμό με θέμα «Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδων Μεσολογγίου ,Αιτωλικού, Νεοχωρίου ,Ευηνοχωρίου».

Έτσι η βρύση που τρέχει χιλιάδες ευρώ για τις συντηρήσεις χλοοτάπητα, δεν στερεύει  και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό.

Αν θέλει το μάτι σας να χορτάσει αναθέσεις χιλιάδων ευρώ  στον δήμο Μεσολογγίου, με θέμα «συντήρηση χλοοτάπητα» μπορεί με ένα κλικ εδώ.

Στα στάδια που βρίσκονται στο έλεος της αδιαφορίας, το Πνευματικό Κέντρο βλέπει μόνο τον χλοοτάπητα και δαπανά κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ. Αρκεί μόνο να θυμήσουμε πως την περασμένη χρονιά δόθηκαν χιλιάδες ευρώ για την συντηρησή του χλοοτάπητα και φέτος έχουμε ακόμη μία επανάληψη.

Το δίκαιο είναι το Πνευματικό κέντρο, που διαχειρίζεται τα λεφτά των δημοτών, να εξηγήσει με ποιο σκεπτικό θέτει προτεραιότητα ξανά και ξανά τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Γιατί να δαπανηθούν τόσες χιλιάδες ευρώ για τους χλοοτάπητες και όχι για βελτίωση άλλων εγκαταστάσεων που θα μείνουν για χρόνια; Πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν δαπανηθεί όλα αυτά τα χρόνια για τους χλοοτάπητες των γηπέδων;

Η αθλητική κοινότητα που κάθε μέρα βρίσκεται στο γήπεδο ξέρει καλύτερα τις ανάγκες της. Μέσα από ερωτηματολόγια ή διαβούλευση στον χώρο του σταδίου, οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξινομήσουν τις ανάγκες τους . Έτσι είναι  βέβαιο πως θα έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα και καλύτερη διαχείριση των χρημάτων.

Ο παραλογισμός που βιώνουμε καθημερινά με την τραγική κατάσταση που βλέπουμε στο Στάδιο Μεσολογγίου αλλά και σε ολόκληρο τον δήμο πρέπει να τελειώσει. Για χρόνια, χιλιάδες ευρώ δαπανούνται στο όνομα της συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά η κοινωνία δεν έχει δει καμία αλλαγή.

Υ.γ. Η ΑΘλητική Ένωση Ευηνοχωρίου με ανακοίνωσή της , στις 7 Οκτωβρίου, ενημέρωνε: «H Διοίκηση της ομάδας μας με δικά της έξοδα και με πολύ προσωπική εργασία τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, προέβη στη σπορά και την πλήρη συντήρηση και διαμόρφωση του γηπέδου του χωριού μας. Με έξοδα της ομάδας μας, έγινε η σπορά του γηπέδου πριν περίπου είκοσι ημέρες και σήμερα είναι ήδη  ένα βήμα πριν τη χρήση του. Πέρα όμως από τον αγωνιστικό χώρο, η διοίκησή μας έχει ήδη προχωρήσει στην καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και στο βάψιμο όλων των μεταλλικών επιφανειών καθώς επίσης και στην αποκατάσταση των ατελειών και βλαβών των αποδυτηρίων.

Το ερώτημα είναι. Αφού η Διοίκηση του Συλλόγου με δικά της έξοδα συντήρησε τον χλοοτάπητα γιατί το γήπεδο Ευηνοχωρίου υπάρχει στον διαγωνισμό;

6

Γήπεδο Ευηνοχωρίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s