Προς τον πολύ καυστικό αντιδήμαρχο

«Προς τον πολύ καυστικό αντιδήμαρχο:

«Ευτυχώς που υπάρχουν οι ανώνυμοι και μας κάνουν μαθήματα χρηστής Διοίκησης.» Ο αιρετός είναι ότι πιο αναλώσίμο υπάρχει στη Δημόσια Διοίκηση. Δεν είναι εκπαιδευμένος δημόσιος υπάλληλος. Βρίσκεται εκεί ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας, αυτής των εκλογών. Πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο! Οφείλει να υπηρετεί τον πολίτη, να τον ακούει, να τον σέβεται.

Ας εκτιμήσουν οι αιρετοί την θέση τους, η οποία είναι προσωρινή, και ας πράξουν το καθήκον τους αποβάλλοντας το ύφος των 15 καρδιναλλίων. Ουδείς αναντικατάστατος! Και όσο για την ανωνυμία και κατά πόσο οι ανώνυμοι προσφέρουν ή όχι, ας περάσει ο κ. αντιδήμαρχος από την πλατεία Συντάγματος.

Μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων υπάρχει το άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη. Στεκόμενος εκεί μπροστά βλέπει κανείς τα εξής: «ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ ΚΕΝΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ» και «ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ» Θουκιδίδης. Στο μέσο του κενοταφίου με μικρότερα γράμματα η φράση: ΕΙΣ ΑΦΑΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

Με τον τρόπο αυτό, το Ελληνικό κράτος αποδίδει τιμή στον κάθε ανώνυμο που είχε το σθένος να αγωνιστεί και να πέσει για την πατρίδα του. Και αν δεν σας φτάνει αυτό, μπείτε πάλι στον Κήπο των Ηρώων και σταθείτε μπροστά στον Τύμβο!

Για όλους τους ανώνυμους που έπεσαν στον αγώνα γαι την ελευθερία!»

Αναγνώστης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s