ΘΑ ΘΑ ΘΑ!

Ο δήμος για τα παιδιά τους σε ακόμη ένα μάθημα δημοκρατίας απαντάει στην προσωρινή διαταγή που διατάζει να δοθεί πόσιμο νερό στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού με ένα Δελτίο τύπου ή αλλιώς ένα μεγάλο «ΘΑ».

Η απύθμενη υποκρισία αποκαλύπτεται μόλις μιλούν για υλοποίηση προεκλογικής δέσμευσης. Η προεκλογική δέσμευση έλεγε καθαρό νερό σε 3 μήνες και αυτοί μετά από 2 χρόνια διοίκησης δεν είχαν ούτε μελέτη!! Μέσα σε αυτό το διάστημα η πίεση των κατοίκων του Αιτωλικού και η πρόσφατη προσωρινή διαταγή τους υποχρεώνουν να θέσουν βασική προτεραιότητα την υδροδότηση του Αιτωλικού.

Βέβαια κάθε συζήτηση με βάση το «ΘΑ» δεν έχει κανένα νόημα. Σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως η δημοτική αρχή που δέχεται τεράστια πίεση χρησιμοποιεί τα άτυπα γραφεία τύπου και τα «ΘΑ» ως ασπίδα στην μηδενική ανοχή των κατοίκων.

Τέλος, καλοδεχούμενη η δημοπράτηση του έργου, όταν γίνει και αν γίνει. Μέχρι τότε θα δώσετε καθαρό πόσιμο νερό όπως διατάζει και η προσωρινή διαταγή ή στην δημοκρατία του δήμου για τα παιδιά σας, δεν έχουν αξία οι δικαστικές αποφάσεις;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s