ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο «Δήμος για τα παιδιά μας»

kaΟ συνδυασμός του κ.Καραπάνου Δήμος για τα παιδιά μας περίπου ένα χρόνο αφού ανέλαβε τα ηνία της πόλης το μόνο που έχει κάνει για τα παιδιά είναι να βάλει πινακίδες στις παιδικές χαρές που απαγορεύουν την χρήση τους.Οι ταμπέλες προστέθηκαν για να μην έχει ευθύνες ο δήμος σε περίπτωση ατυχήματος.
Υποκρισία.Κανονικά έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί οι εγκληματικές κούνιες.

Με την τακτική της ταμπέλας ο δήμος παίζει παιχνίδι στην πλάτη των μικρών παιδιών που παίζουν ανάμεσα σε σκουριασμένα σίδερα, πρόγκες, σπασμένες κούνιες και άλλα επικίνδυνα υλικά που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως από τύχη δεν έχουμε σοβαρό ατύχημα ακόμη και θάνατο.

Βλέπετε η κοινωνία με την σιωπή της δίνει δύναμη στο σύστημα μέχρι να γίνει το κακό. Αν ένα μικρό παιδί πεθάνει ή μείνει παράλυτο από τις δολοφονικές κούνιες όλοι θα βγούμε να φωνάξουμε, να δείξουμε πόσο θυμωμένοι είμαστε και πως αυτή χώρα είναι μπουρδέλο και οι πολιτικοί άχρηστοι. Υποκρισία.

Και αν το παράδειγμα για τις παιδικές χαρές δεν σας αρέσει να πάρουμε αυτό των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε μία κοινωνία που τα ναρκωτικά και το ίντερνετ καταστρέφουν τις νέες γενιές, ο δήμος για τα παιδιά μας τι κάνει; Παραμένει αμέτοχος και συνένοχος!

Ένας δήμος για τα παιδιά μας θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα την καθοδήγηση των νέων παιδιών στον αθλητισμό. Τώρα αυτό δεν γίνεται και οι συνέπειες αυτής της εγκληματικής αδιαφορίας δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν έντονα.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δούμε το ίδιο μας το παιδί να είναι χρήστης ναρκωτικών, να περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή .(Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι γονείς αλλά δεν θα κρίνουμε τον κάθε γονιό ξεχωριστά. Κρίνουμε τον δήμαρχο της πόλης και την στάση του απέναντι στα αυτονόητα.)

Φαίνεται πως ο κ.Καραπάνος και οι συνεργάτες του ,που παρουσιάστηκαν ως η νέα γενιά ,δεν νιώθουν τίποτα από αυτά.
Δεν σκέφτονται κανένα παιδί μιας μέσης ελληνικής οικογένειας που περιμένει να παίξει στις δημόσιες παιδικές χαρές. Δεν σκέφτονται και δεν κάνουν τίποτα γιατί τα δικά τους παιδιά θα παίξουν στις ιδιωτικές κούνιες και στα ιδιωτικά γήπεδα!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s