ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Untitled-2Πρωταγωνιστές του Πάσχα που μας πέρασε στο Μεσολόγγι δεν ήταν άλλοι από τους Saltsinistas που ξεκίνησαν τις δράσεις τους με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο . Μία ομάδα νέων ατόμων φαίνεται πως ταρακούνησε την καθημερινότητα του Μεσολογγίου και πετάχτηκε σαν μία σπίθα…

Αυτή η σπίθα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει φλόγα που θα κάψει τις παλιές κακές νοοτροπίες, αυτές που είχαν ως αποτέλεσμα το Μεσολόγγι να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Να γίνει η φλόγα που θα κάψει το παλιό κατεστημένο σε όλους τους τομείς! Να γίνει φλόγα που θα ζωντανέψει την πόλη που κοιμάται, φλόγα που δεν θα επιτρέψει σε κανένα δήμαρχο-αντιδήμαρχο-δημοτικό σύμβουλο να κάνει κακό στην πόλη.

Η πόλη φωνάζει για αλλαγή και κανείς δεν πρέπει να κρυφτεί! Πρέπει να φωνάξουμε, να διεκδικήσουμε, να δράσουμε!

Οι Saltsinistas Messolonghi​ αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είτε μαζί τους, είτε με άλλη ομάδα, είτε ατομικά πρέπει να δράσουμε! Έδειξαν και στους πιο απαισιόδοξους πως ο ενθουσιασμός και η αγάπη για την πόλη μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Μπορεί να βάλει χρώμα και πολλά χαμόγελα στην μουντή καθημερινότητα!

Το μέλλον ανήκει σε κάθε σαλτσινίστα, σε κάθε πολίτη που θα παλέψει για ένα καλύτερο αύριο! Το σύνθημα είναι κοινό… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Το μέλλον είναι μπροστά μας και είναι στο χέρι μας να χαράξουμε το όμορφο μονοπάτι που τόσα χρόνια μας είχαν κρυμμένο!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s