Καλά δεν μας τα λέει ο δήμαρχος; ΟΧΙ!

Κύριε Καραπάνε ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που θέλει οι ευθύνες να μοιράζονται μετά την καταστροφή! ΝΑΙ, έχετε μόνο ένα μήνα που αναλάβετε τα ηνία της πόλης ΑΛΛΑ δεν είναι και δική σας ευθύνη που η πόλη βούλιαξε λόγω τεχνικού προβλήματος; ΕΙΝΑΙ!

Έπρεπε να καταστραφούν περιουσίες για να βγείτε σε δημόσια συνέντευξη και να θίξετε την προηγούμενη αρχή; Σας το έχουμε ξαναπεί . Εφόσον δεν λέτε έγκαιρα τι δήμο παραλάβατε με όνομα και επίθετο και τα λέτε μετά την καταστροφή είστε συνένοχος! Αναλάβατε τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου!Οι απαιτήσεις είναι υψηλές!
Advertisements

One thought on “Καλά δεν μας τα λέει ο δήμαρχος; ΟΧΙ!

  1. Ότι και να πει ο δήμαρχος δεν ωφελεί όταν καλύπτετε πισω από το συχνά λεγόμενο, δεν φταίω εγώ οι προηγούμενοι.!!!! Εντάξει, τότε ας πνιγούμε. Γιατί δήμαρχε δεν κάνεις μια βόλτα σε όλη την πόλη, όχι επιλεκτικά, ώστε μόνος σου να δεις τί τρέχει? Γιατί στο συνοικισμό Νέα Υδραγωγεία δεν έχει έρθει ποτέ δήμαρχος? Τα χαντάκια πότε θα τα ξεβουλώσετε, πόσο δύσκολο είναι να τα καθαρίσετε? Τί πάει να πει ένα μήνα ανέλαβα, δεν σου είπαμε να λύσεις το γόρδιο δεσμό, μια φούχτα άνθρωποι είμαστε!!!!!!!!! Ξέρω ότι κανείς δεν θα με ακούσει, αλλά κ. Δήμαρχε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες τί θα κάνετε? Θα κλείσετε κι άλλο την πόλη?????

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s