Κύριε Καραπάνο…

ork

Από σήμερα, μία νέα ομάδα ατόμων αναλαμβάνει τα ηνία της πόλης με δήμαρχο το Νίκο Καραπάνο. Το κείμενο αυτό σχολιάζει την ομιλία του Νίκου Καραπάνου στην τελετή ορκωμοσίας του δήμου.

Κύριε Καραπάνο, ωραία τα μεγάλα λόγια, ωραίες οι υποσχέσεις  και τα καλέσματα αλλά ίσως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός. Ακούσαμε στην ομιλία σας στην τελετή ορκωμοσίας να καλείτε ακόμη και την προηγούμενη δημοτική αρχή να συνεργαστεί μαζί σας. Πως καλείτε μία δημοτική αρχή που απέτυχε να συνεργαστεί μαζί σας και, πόσο μάλιστα, μία δημοτική αρχή που είναι ύποπτη για την διαχείριση του δήμου. Κάνατε ελέγχους, είδατε πως ο συνδυασμός του Παναγιώτη Κατσούλη είναι καθαρός και τώρα ζητάτε να είναι μαζί σας;

Συνεχίζουμε…

Όραμά σας ένας δήμος για τα παιδιά μας. Πολύ σωστό αλλά πως αυτό θα πραγματοποιηθεί όταν στη συνέχεια αναφέρετε : «Ας αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος».  Τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να τα αφήσετε πίσω αλλά θα πρέπει να τα κάνετε κορνίζα και να τα βλέπετε κάθε πρωί στο γραφείο σας κύριε Δήμαρχε. Να διδαχθείτε από τα λάθη, να τα έχετε σαν το αντιπαράδειγμα για την δική σας πολιτική  και έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας και να μην είστε ακόμη ένας δήμαρχος που θα πρέπει να αποσυρθεί διότι απέτυχε.

Τέλος, η αλλαγή της πόλης δεν θα μπορέσει να έρθει αν προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Πρέπει να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ εκτός από τους διεφθαρμένους, εκτός από αυτούς που πλούτισαν στην πλάτη του δήμου μας!

Αυτά τα λίγα, αυτά τα αυτονόητα για αρχή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s