ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!!

Εικόνα Σε λιγότερο από 24 ώρες οι δημότες του Μεσολογγίου θα οδηγηθούν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που θέλουν να αναλάβουν το τιμόνι του δήμου της Ι.Π.Μεσολογγίου.

Μία στιγμή κρίσιμη, μία στιγμή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του τόπου μας.

Ο μεγάλος αριθμός υποψήφιων έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να οδηγηθούν στις κάλπες με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Η υποχρέωση που λένε πολλοί πως έχουν προς τους δικούς τους ανθρώπους έχει πολλές πιθανότητες να είναι η αιτία που θα καταδικάσει τον τόπο μας και για την επόμενη πενταετία!

Όλοι ακούμε τους συμπολίτες μας να λένε πως έχουν υποχρέωση να ψηφίσουν τον συγγενή, τον φίλο , τον κουμπάρο ,τον…,τον…,τον…

Το πρόβλημα δεν είναι πως κάποιος θα ψηφίσει το κοντινό του πρόσωπο. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί έχουν κοντινά πρόσωπα που δεν αξίζουν την ψήφο τους! Ο κοντινός σου άνθρωπος μπορεί να είναι η καλύτερη παρέα αλλά να μην έχει τα εφόδια να διοικήσει τον τόπο!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ να κερδίσουμε μία μεγάλη μάχη! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ να επαναστατήσουμε! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ να δώσουμε τον τόπο μας σε ικανά άτομα να τον διοικήσουν!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!

Η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει από αύριο με τον πιο απλό τρόπο αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να πιστέψουμε στην δύναμη που έχει η ψήφος μας!!

Η μεγάλη παγίδα στην οποία πέφτει η πλειοψηφία είναι πως δεν πιστεύει στις δυνάμεις που έχει. Δεν πιστεύει πως η ψήφος του κάθε ατόμου έχει τεράστια δύναμη και δέχεται να την δώσει κάπου που δεν θέλει.

 

Εχουμε την ηθική υποχρέωσή προς τον εαυτό μας και την αξιοπρέπειά μας να κάνουμε το σωστό. Να ψηφίσουμε με βάση τα προσόντα και όχι με βάση τις γνωριμίες και τις οικογενειακές «υποχρεώσεις» .

Είναι στο χέρι του κάθε αγνού πολίτη να κρατήσει την σημαία του άφθαρτου ψηλά και να παλέψει για τις ηθικές αξίες του!!

Ας πιστέψουμε στις δυνάμεις μας! Ας σταυρώσουμε τους ικανούς και ας πετάξουμε στον κάδο των αχρήστων τους διεφθαρμένους! Ας τους διώξουμε όπως αυτοί θα διώξουν ή έχουν διώξει το μέλλον του τόπου!

Ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε!!

Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

ΘΥΜΗΣΟΥ:ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s