Μία κανονιά από το Νεοχώρι

Εικόνα Ως ενεργοί πολίτες αλλά και ως δημότες παρακολουθούμε τον προεκλογικό αγώνα στον δήμο Μεσολογγίου. Αναζητούμε αυτόν που θα έχει το όραμα, που θα μας εμπνεύσει, που θα μας πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για τα επόμενα 5 χρόνια να πάει τον δήμο μπροστά. Και επειδή οι υποψήφιοι ,πλην της δημοτικής αρχής, το  μόνο που  μπορούν να κάνουν είναι να παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους , τις θέσεις τους αλλά και την προσωπική τους αξιοπιστία σε θέσεις και στάσεις ζωής θα ασχοληθούμε  στη  αρχή με την δημοτική αρχή και ακολούθως θα θέτουμε ερωτήματα σε όλους. 

Ξεκινώντας λοιπόν θα πούμε πως  ενθουσιαστήκαμε με τον δήμαρχο μας όταν ανέφερε ότι έκανε έργα 45 εκ. ευρώ. Όμως ως ενεργοί πολίτες ΨΑΞΑΜΕ.  Λοιπόν Δήμαρχε και αντιδήμαρχε έργων όταν ευαγγελιζόμαστε ένα έργο καλό θα είναι να δίνουμε όλα τα στοιχεία αυτού. Δηλαδή ΠΟΤΕ  έγινε η μελέτη και  από ΠΟΙΟΝ. ΠΟΤΕ δημοπρατήθηκε και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ υλοποιήθηκε.Ας σταματήσουμε για άλλη μια φορά να καπηλευόμαστε προεργασίες ΑΛΛΩΝ απλά γιατί υλοποιήσαμε (πχ 4Ο δημοτικό).
Και ένα ρητορικό ερώτημα (είναι αυτό που δεν θέλει απάντηση ενημερωτικά) για τον αντιδήμαρχο οικονομικών; Στον καιρό της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όπως μας λέτε, όταν δεν έχετε λεφτά για άλλα βασικά προβλήματα, όταν συνάδελφοι σας αντιδήμαρχοι παραπονιούνται για έλλειψη  πόρων εσείς καταφέρατε να εντοπίσετε το ΚΥΡΙΟ πρόβλημα και να το λύσετε με το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ναι χρειαζόταν τώρα επισκευή ο μαντρότοιχος στα νεκροταφεία Νιοχωρίου, λόγο αμεσότητας του προβλήματος έγινε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ (ας δούμε και τα συγγένεια του εργολάβου μπορεί να κοσμούν το ψηφοδέλτιο σας) και φυσικά στοίχισε ΜΟΝΟ 11.640€.
Εικόνα
Κύριε αντιδήμαρχε ΦΤΑΝΕΙ δεν πείθεται κανέναν πια. Και επειδή μάλλον δεν πήγατε να δείτε το έργο και επειδή δεν θέλουμε να κουράσουμε τους συνδημότες και να πάνε μέχρι εκεί σας παραθέτουμε φωτογραφίες και την απόφαση σας ως δήμος (προσωπικές εκτιμήσεις μας ότι το κόστος υλικών δεν ξεπερνά τα 1000€).
Εικόνα
Εικόνα
Τελειώνοντας νέο ρητορικό ερώτημα. Αυτά είναι σε γνώση του δημάρχου , των αντιδημάρχων αλλά και των μελών του συνδυασμού; Είναι με την συγκατάθεση τους;
Εικόνα Εικόνα
Εις το επανιδείν με  άλλα σημαίνοντα πρόσωπα του συνδυασμού σας και με τις απευθείας ανάθεσης το ανάγνωσμα.
Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση της απ’ευθείας ανάθεσης.
Ενεργοί Πολίτες
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s