Απολαύστε τον πολιτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι της πόλης μας.

Εικόνα Η Αιχμή δημοσίευσε ένα ακόμα κατάπτυστο άρθρο για να διευκρινίσει το προηγούμενο κατάπτυστο άρθρο . Απολαύστε τον πολιτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι της πόλης μας . Θαυμάστε ήθος !!! «

»Ολοένα και περισσότεροι αναγνώστες απευθύνονται στην εφηµερίδα µας ζητώντας λύσεις από το δήµο για το θέµα των αδέσποτων.»

Σας δίνουμε το λόγο μας ότι μέρα με τη μέρα θα γίνουμε πολύ περισσότεροι…

Πήραμε απόφαση να δώσουμε έναν αγώνα ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε μια καλύτερη κοινωνία. Μπορεί για σας να είμαστε υπερβολικά «ευαίσθητοι» κ αθεράπευτα ρομαντικοί που πιστεύουμε ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .

Η Βαρβαρότητα ο κυνισμός η αδιαφορία για τη ζωή κ η βία έχουν γίνει πλέον τρόπος ζωής . Μαθαίνουμε τα παιδιά μας να καταπίνουν το δάκρι τους κ να μη μιλάνε. Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις κ μη μιλάς….Ποιος δεν μεγάλωσε με αυτές τις λέξεις? Όλοι τα ίδια είμαστε , γυρνάμε το κεφάλι από την άλλη κ το ξεχνάμε στο επόμενο λεπτό όλα γιατί έχουμε κ τόσα άλλα μες στο κεφάλι μας . Ξεχάσαμε σαν άνθρωποι να «ζούμε» Έχουμε δεχθεί τη μιζέρια μας σαν μια πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει …ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΙΑ .

Η βία έχει ρίζες κ αν τυχαίνει να έχετε παιδιά να είστε σίγουροι ότι αυτό από το οποίο κινδυνεύουνε τα παιδιά σας είναι οι άνθρωποι που μεγαλώνουν. δίπλα τους…Πέρα από όλα αυτά ο νόμος είναι ξεκάθαρος κ ορίζει με κάθε λεπτομέρεια ποιος είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή , στείρωση, εμβολιασμό , κ υιοθέτηση του ζώου. Και μαντέψτε τι λέει ο νόμος αν περάσει ένα χρονικό διάστημα 6 μηνών κ δεν υιοθετεί!!!!Το Αφήνουμε στην περιοχή όπου κ βρέθηκε με λουρί και σήμανση του δήμου κ ταμπελάκι του εμβολιασμού του (ταυτότητα) Για αυτό μην εκτίθεστε…

Πριν μιλήσετε κ εκφέρεται άποψη για κάποιο θέμα καλό είναι να το έχετε μελετήσει πρίν. Τώρα κατά πόσον έχετε ήδη διαπράξει ποινικό αδίκημα (παρότρυνση πολιτών να προβούν σε παράνομες ενέργειες διωκόμενες αυτόφωρα) έτσι λέει εδώ το χαρτί που έχω μπροστά μου, αυτό θα το κρίνει ο δικηγόρος μας στην αστυνομία σήμερα το απόγευμα πρίν σας επισκεφτούμε.

 

Φιλοζωική Μεσολογγίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s